Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

McCormick X7-serie nu tot 240 pk

McCormick zal op de Agritechnica in november zijn nieuwe X7.6 serie presenteren met als topmodel de X7.624 VT-Drive met een vermogen van 176 kW (240 pk).

De nieuwe serie bestaat uit vijf modellen in de vermogens van 132 kW (180pk) tot 176 kW (240 pk). De trekkers zijn allemaal voorzien van een stage V Beta Power zescilinder motor met een inhoud van 6,7 liter. De VT-Drive versnellingsbak heeft vier snelheidsbereiken variërend vanaf minimaal 40 meter per uur tot 50 kilometer per uur. Ook nieuw is de styling van de motorkap die nu meer overeenkomt met die van de X8-serie en een nieuw dakontwerp met 12 werklichten.

X7.6 P6-Drive

Naast de X7.6 VT-Drive wordt de X7.6 P6-Drive ook voorzien van een stage V motor. De X7.6 P6-Drive is leverbaar in twee uitvoeringen. De ene is de efficiënt-uitvoering met een open hydraulisch systeem met een opbrengst van 88 l/min.

De Premium-uitvoering is voorzien van een CCLS hydraulisch systeem met een opbrengst van 160 l/min, tot maximaal 8 elektro-hydraulische regelventielen met een drie-weg stroomgeleider die in staat is om drie hydraulische bewegingen uit te voeren met één regelventiel, een DSM scherm met touchscreen die een achteruitrijcamera en een camera aan de voorzijde ondersteunt, en het geavanceerde HMF management voor controle op de kopakker.