Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Beurs

Win kaarten voor Agritechnica 2019

Traditiegetrouw geeft LandbouwMechanisatie dit jaar 50 pakketjes van twee toegangskaarten weg voor Agritechnica. De kaarten bieden toegang tot de grootste landbouwmechanisatiebeurs van Europa op de gangbare beursdagen van 12 tot en met 16 november. Ze vertegenwoordigen elk een waarde van 29 euro.

Traditiegetrouw geeft LandbouwMechanisatie dit jaar 50 pakketjes van twee toegangskaarten weg voor AgritechnicaDe kaarten bieden toegang tot de grootste landbouwmechanisatiebeurs van Europa op de gangbare beursdagen van 12 tot en met 16 november. Ze vertegenwoordigen elk een waarde van 29 euro.

Om kans te maken op 2 toegangskaarten moet u het volgende doen: stuur vóór maandag 28 oktober een e-mail naar redactie@landbouwmechanisatie.nl en meld daarin het volgende:

  • Naam
  • Adres
  • Antwoord op de vraag: Welke nog niet bestaande machine zou je graag willen zien en waarom?

Indien je de toegangskaarten gewonnen hebt, krijg je op uiterlijk 31 oktober bericht.

Agritechnica 2019 biedt onderdak aan 2.750 standhouders uit 51 landen. De organisatie verwacht zo’n 450.000 bezoekers uit 130 landen. Het loont de moeite om de beursplattegrond – die op de website agritechnica.com is te vinden­ – te raadplegen en van te voren een route uit te stippelen. 

Gerelateerde artikelen