Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Case IH vernieuwt de Puma

Trekkerbouwer Case IH heeft de trekkers in de Puma-serie vernieuwd. Met behulp van Hi-eSCR2-emissietechnologie voldoen de trekkers nu aan de Stage 5 emissienormen. Daarnaast krijgen de trekkers een nieuwe compressor om de bandendruk tussen veld- en transportwerk snel te veranderen.

Trekkerbouwer Case IH heeft de trekkers in de Puma-serie vernieuwd. Met behulp van Hi-eSCR2-emissietechnologie voldoen de trekkers nu aan de Stage 5 emissienormen. Daarnaast krijgen de trekkers een nieuwe compressor om de bandendruk tussen veld- en transportwerk sneller te veranderen.

De Puma-serie bestaat uit vier modellen. De 185, 200 een 220 met full powershift of cvt en de 240 die standaard is uitgerust met CVXDrive. De trekkers krijgen alle vier Hi-eSCR2. Voordeel daarvan is volgens de fabrikant onder meer het minder vaak moeten verversen van transmissie- en motorolie.

Optioneel is een compressor met hoge capaciteit. Daarmee kan de bandenspanning snel worden verhoogd als het werk op het land erop zit. De compressor maakt deel uit van het vernieuwde Case IH ABS-rempakket. De compressor is ook leverbaar op de Optum 250 CVXDrive-, 270 CVXDrive- en 300 CVXDrive.

Gerelateerde artikelen