Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Beurs

Agritechnica 2019: Steyr splitst en hernoemt CVT-trekkerserie

Trekkerfabrikant Steyr, onderdeel van het CNH-concern, splitst de CVT-trekkerserie in twee verschillende lijnen. Ze gaan nu door het leven als de Impuls CVT en Absolut CVT.

Onder 180 pk dragen de trekkers vanaf nu de naam Impuls CVT. Het gaat om drie modellen. De 6150, 6165 en 6175. Van 190 tot 250 pk krijgen de trekkers de naam Absolut CVT. Het gaat dan om de 6185, 6200, 6220 en 6240. Het verschil is overigens niet alleen het vermogen. De Impuls heeft namelijk een kortere wielbasis en is ook  lichter dan zijn grotere broer.  Tegelijkertijd ondergaan de trekkers kleine veranderingen. Zo krijgen de trekkers het uiterlijk mee van de overige trekkers uit de Steyr-familie.
De Steyr Impuls 6175

Schoonwatertank

De Absolut CVT-modellen zijn ook nog eens uitgerust met een DAB-radio met handsfreesysteem, een luxer stuur, een monitorhouder met rail een USB-stopcontacten. Daarnaast is de trekker voorzien van een 5 liter grote schoonwatertank zodat je de handen kunt wassen. Ook is de topstang nu iets stabieler gemonteerd dan voorheen. Optioneel zijn persluchtaansluitingen leverbaar.
De Steyr Absolut 6240

Gerelateerde artikelen