Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Farming Simulator

Duitse variant Farming Simulator op de markt

De Duitse uitgever Landwirtschaftsverlag in Münster heeft het computerspel Professional Farmer: Cattle en Crops gepresenteerd.

In het spel is het mogelijk meerdere scenario’s te spelen. Het eerste scenario heet Van zaaien tot oogsten. Als speler ben je verantwoordelijk voor 3,5 hectare zomergraan en 5 hectare mais. Zoals de naam van dit spelonderdeel al doet vermoeden: je zaait, verzorgd en oogst. In een tweede scenario houd je je bezig met gras. Maaien, schudden, harken, persen en balen maken. In het derde onderdeel ben je verantwoordelijk voor de opfok van jongvee en de verkoop ervan. Spelscenario vier draait om mest. Van grondbewerking tot uitrijden en het omgaan met de samenstelling van mest. Het vijfde en laatste onderdeel binnen Professional Farmer bestaat uit het telen van mais, oogsten ervan en het verwerken in een biogasinstallatie.

Heb je alle spelonderdelen doorlopen, dan is het ook mogelijk om vrij je bedrijf verder te ontwikkelen. Professional Farmer is te koop via Steam en Good old Games en kost € 29,99.

Gerelateerde artikelen