Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Algemeen

Manitou NewAg Limited verreiker

Manitou introduceert de nieuwe NewAg Limited uitvoering van de MLT 737-130 PS + en de MLT 741-140 V +. De modellen worden gebouwd in een gelimiteerde serie van  133 exemplaren en zullen alleen leverbaar zijn in Europa.

De verreikers zijn gespoten in een blauw-grijze kleur in plaats van het bekende Manitou rood. In de cabine is de NewAg Limited voorzien van een pneumatisch geveerde met leer beklede stoel. Het stuur en de armsteun zijn ook bekleed met leer. Daarnaast heeft de verreiker een camera aan de rechter- en achterkant voor beter zicht.

Giekvering

De giek van beide modellen is voorzien van actieve vering om  schokken bij het verplaatsen van de last te beperken. De Intelligent Hydraulics-drieluik (schudden van de bak, terugkeren naar de laadpositie en gecombineerde bewegingen van giek en telescoop in één beweging) is exclusief leverbaar op MLT 741-140 V + in beperkte oplage. De NewAg Limited zijn allemaal uitgerust met een Ecostop-functie die de motor automatisch stopt wanneer de motor stationair draait zonder dat de bestuurder in cabine zit. De 133 exemplaren van de NewAg Limited modellen zijn vanaf het eerste kwartaal van 2021 leverbaar. (Farm Connexion)

Gerelateerde artikelen