Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Nieuw frontgewicht met bumper en bergruimte

Het Nederlandse Safertractors, fabrikant van Agribumper, heeft op de Oostenrijkse landbouwbeurs Rieder afgelopen week een nieuw frontgewicht met bumper en opbergruimte gepresenteerd. De zogeheten Toolbox-Line is leverbaar met frontgewichten van 400 tot 1.800 kg.

De afsluitbare opbergkist heeft een inhoud van 145 liter. Het deksel is uitklapbaar en kan worden gebruikt als werkbank of tafel. Standaard hebben de gewichten in de Toolbox-Line twee stuks dagrijverlichting, knipperlichten, breedtemarkeringen en onderrijbeveiliging. De breedte van de bumper is verstelbaar van 220 tot 260 cm. Zonder extra gewicht weegt het geheel 400 kg. Gewichten van 200 tot 300 kg kunnen aan de zijkant, onderaan of binnenin worden bevestigd.

25 cm langer

De Toolbox is geschikt voor elke trekker met een fronthef. De lengte van het voertuig wordt door de bumper maximaal 25 cm langer. Het geheel kan op drie poten worden weggezet, waardoor het met een palletwagen of heftruck kan worden verplaatst. De nieuwe telg in het Agribumper-programma is er vanaf 2.999 euro exclusief btw.

Gerelateerde artikelen