Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Zomertour 2022: Redacteuren op roadtrip met Steyr Terrus 6300

Het vervoermiddel van de LandbouwMechanisatie Zomertour 2022 is een Steyr Terrus 6300. De redacteuren gaan op pad met de nieuwste Terrus-versie die vorig jaar geïntroduceerd werd.

Het vervoermiddel van de LandbouwMechanisatie Zomertour 2022 is een Steyr Terrus 6300. De redacteuren gaan op pad met de nieuwste Terrus-versie die vorig jaar geïntroduceerd werd.

De 6300 is het topmodel van de Terrus-serie en is tevens het krachtigste trekkermodel die Steyr in het productgamma heeft. Onder de motorkap ligt een zescilinder FPT-motor die een vermogen levert van 220,4 kW (300 pk). De Terrus heeft een continu variabele transmissie van Steyr zelf. In vergelijking tot de oude versie hebben de nieuwste varianten een panoramacabine met vier stijlen. Ook heeft de trekker een Multicontroller III-armsteun, Infomat 1200 touchscreen en S-Fleet telematica.

Slaapplek

Ook deze editie slapen redacteuren Jasper Lentz en Chris Vlaanderen weer op de trekker. Ben je nieuwsgierig waarin de redacteuren de nacht doorbrengen? Houd de website dan in de gaten. Het duo is overigens nog op zoek naar mooie locaties waar ze de kampeercombinatie ’s avonds mogen parkeren. Stuur je suggesties door naar redactie@landbouwmechanisatie.nl of laat een reactie achter via Facebook, Instagram of Twitter.

Verhalen verzamelen

De redacteuren reizen van maandag 30 mei tot en met 4 juni met de Steyr Terrus 6300 door Nederland, België en Noord-Frankrijk. Onderweg gaan ze bij willekeurige akkerbouwers, mechanisatiebedrijven, loonwerkers en fabrikanten langs om bijzondere verhalen te verzamelen voor het vakblad. Ook worden alle belevenissen weer in een videoserie vastgelegd. Eerder gingen de redacteuren al op roadtrip met een JCB Fastrac 3230, Claas Xerion 4000, Fendt 1050 Vario, New Holland T9.565 en een John Deere 7310R.

Gerelateerde artikelen