Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Transport

Premium-trekkerbumper nu ook met topstangbevestiging

Tractorbumper komt met een Premium-bumper met topstangbevestiging. De bumper heeft geen geïntegreerd gewicht, maar wel een grote opbergbak.

Tractorbumper komt met een Premium-bumper met topstangbevestiging. De bumper heeft geen geïntegreerd gewicht, maar wel een grote opbergbak.

Tractorbumper had al een versie die je enkel in de trekstangen van de fronthef bevestigd. Maar volgens de fabrikant vinden veel klanten het praktischer als je de bumper snel kunt aan- en afkoppelen in de driepuntshef. Bij het Premium-model die je enkel in de trekstangen bevestigd, is dit iets lastiger. Daarom komt de bumperbouwer nu ook met een versie met topstangbevestiging. Volgens de fabrikant hangt deze uitvoering tevens stabieler en compacter in de fronthef. De Premium-bumper met topstangbevestiging oogt als de Safetyweight-modellen. Bij de Safetyweight-modellen is er echter een gewicht in de bumper geïntegreerd.

Naast een grote opbergbak is de nieuwe Premium-bumper standaard voorzien van led-dagrijverlichting, breedteverlichting, knipperlichten, rood/wit panelen en markeringsstokken. Om de bumper van stroom te voorzien, koppel je een 7-polige stekker aan de trekker. Ook heeft de bumper verstelbare zijdelen. Zo kun je de bumperbreedte aanpassen op de breedte van de trekker.

Gerelateerde artikelen