Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Premium
Favoriet

Achtergrond

Onopvallend sjiek

De Hoekse Hoeve in ’s-Gravendeel teelt niet alleen aardappelen, maar verwerkt ze ook tot chips. Het nieuwe pand dat het bedrijf daarvoor nodig had, past door slimme foefjes prima in de agrarische omgeving en ziet er bovendien fraai uit.

In 2004 startten akkerbouwers Henk Scheele en René de Zeeuw uit ‘s-Gravendeel (ZH.) met de verwerking van aardappelen. Door de stijgende afzet, voldeed het bestaande onderkomen niet meer en werd het tijd voor een nieuw pand naast de bestaande boerderij. Het nieuwe pand – met ruimte voor opslag, een productieruimte, een opslagruimte voor verwerkt product

Dit is een Premium-artikel

Als abonnee kunt u dit artikel lezen. Log in met uw account.

Nog niet abonnee?
Bekijk de abonnementen
Wel abonnee, maar geen inlog?
Registreren

Gerelateerde artikelen