Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Premium
Leeslijst

Achtergrond

Onopvallend sjiek

De Hoekse Hoeve in ’s-Gravendeel teelt niet alleen aardappelen, maar verwerkt ze ook tot chips. Het nieuwe pand dat het bedrijf daarvoor nodig had, past door slimme foefjes prima in de agrarische omgeving en ziet er bovendien fraai uit.

In 2004 startten akkerbouwers Henk Scheele en René de Zeeuw uit ‘s-Gravendeel (ZH.) met de verwerking van aardappelen. Door de stijgende afzet, voldeed het bestaande onderkomen niet meer en werd het tijd voor een nieuw pand naast de bestaande boerderij. Het nieuwe pand – met ruimte voor opslag, een productieruimte, een opslagruimte voor verwerkt product

Dit is een Premium-artikel

Wilt u 14 dagen Premium ervaren? Vraag dan een gratis proefabonnement aan.

Gratis proefabonnement aanvragen

...en lees direct verder.

Als abonnee kunt u dit artikel lezen.