Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Gereedschap

Vlakke waterstraal uit nieuwe Kärcher-spuitmond moet water en tijd sparen

Kärcher introduceert de Eco!booster-spuitmond. De spuitmond creëert een brede, vlakke waterstraal waarmee licht tot middelzwaar verwijderd kan worden.

Kärcher introduceert de Eco!booster-spuitmond. De spuitmond creëert een brede, vlakke waterstraal waarmee licht tot middelzwaar verwijderd kan worden.

In tegenstelling tot een roterende sproeier is de straal van de nieuwe spuitmond veel breder. Volgens de producent is deze straal zacht maar toch krachtig genoeg om hardnekkig, vastzittend vuil te verwijderen. Daarnaast kun je deze spuitmond ook gebruiken voor het schoonspuiten van gevoelige oppervlakken zoals hout.

De hogedrukwaterstraal wordt door een luchtmantel geleid. De krachtige straal bereikt daardoor gelijkmatiger het oppervlakte. Dit zorgt er volgens Kärcher voor dat er sneller en efficiënter gewerkt kan worden. Naast tijd wordt daardoor volgens de producent ongeveer 50 procent aan water en energie bespaart in vergelijking tot een gangbare vlakstraalsproeier.

De Eco!booster is verkrijgbaar in zeven verschillende varianten waarbij de wateropbrengst en de werkdruk van de hogedrukreiniger bepalend zijn bij de keuze van de variant. De spuitmond kun je met behulp van Easy!lock-schroefdraad op de spuitlans van een Kärcher koud- en warmwater hogedrukreinigers monteren. De spuitmond is bestand tegen een watertemperatuur tot 85 graden Celsius en een werkdruk tot 300 bar.