Kleine Hoaf brander voor eenassers

Om ook moeilijk te bereiken plekken zoals trottoirs met straatmeubilair goed te kunnen branden, lanceert Hoaf de ThermHIT 75 M. Deze brander past op elke enkelassige werktuigendrager. Door de hydraulische aandrijving is een constante snelheid aan te houden. Dit verbetert het effect van het branden en de productiviteit. Met een lengte van 2 meter is deze combinatie eenvoudig op een aanhangwagen te vervoeren. De brander gebruikt vloeibaar propaan of LPG. Het vloeibare gas wordt pas bij de branderkop door een speciale verdamper omgezet in gas. Hierdoor wordt het probleem van bevriezing in de fles voorkomen.
Ook onkruid in voegen langs muren en rondom obstakels is met de brander goed te bestrijden volgens de fabrikant. Dit komt door de optioneel leverbare luchtgeleidingskap. Deze kap zorgt voor een stuwing van de warme luchtstroom naar één kant. De elektrische ontsteking is automatisch vanaf de duwboom. Bij het afkoppelen van de brander wordt de elektrische kabel met een stekker ontkoppeld. De Hoaf thermHIT 75 M kost 2.800 euro excl. BTW.
Info: HOAF Infrared Technology, Oldenzaal
telefoon (0541) 530 400.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.