Abonnementen

De redactie van Tuin en Park Techniek schrijft 6x per jaar een vakblad vol informatie over techniek in de groenvoorziening.

Hierin leest u interessante achtergrondartikelen, reportages, gebruikerservaringen en vele andere rubrieken, voorzien van heldere foto’s. Met dit blad ontvangt u alle belangrijke informatie over uw vak- en interessegebied en uw investering heeft u zo terugverdiend.

Doe uw voordeel met ervaringen en tips van collega’s, houd uw techniekkennis op peil en blijf op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen in de groensector. Het vakblad verschijnt 6 keer per jaar.

Bij elk abonnement:

  • Toegang tot het online vakbladarchief
  • Korting op studiedagen

Kortingsabonnement

Neem nu een kortingsabonnement op het vakblad Tuin en Park Techniek en ontvang een eenmalige korting van 25% op het abonnementsgeld. U betaalt het eerste jaar geen € 175,65 maar slechts € 131,75*)

Proefabonnement (Meest voordelig)

Eerst kennismaken met het vakblad Tuin en Park Techniek? Neem een proefabonnement van 2 nummers voor € 15,-. Dit abonnement stopt automatisch en verplicht u tot niets.

*) Genoemde prijzen gelden voor Nederland, zijn exclusief 9% btw en inclusief gratis verzending. Kijk voor overige tarieven bij het gewenste abonnement.

Abonnementsvoorwaarden
Abonnementen kunnen elke maand ingaan en worden aangegaan voor de duur van een jaar, waarna stilzwijgend wordt verlengd. Na het eerste abonnementsjaar kan op ieder moment worden opgezegd. De vervaldatum van het abonnement ligt dan, naar keuze, aan het einde van de looptijd of binnen 3 maanden na opzegging. Bij deze laatste optie wordt € 10,- administratie- en transactiekosten berekend.

Heeft u een vraag over een abonnement?

Neem dan contact op met de abonnementen-administratie van AgriMedia via:
Telefoon: 0317 465 670
Mail: mail@agrimedia.nl
WhatsApp: 06 13 117 811

Bekijk de veelgestelde vragen op www.agrimedia.nl ❯
Tuin en Park Techniek wordt uitgegeven door AgriMedia.

Reacties zijn gesloten.