Over ons

Tuin en Park Techniek, vakinformatie over techniek in de groensector

Tuin en Park Techniek vakbladWil je altijd helemaal op de hoogte zijn van het nieuws van over techniek in de groensector, dan lees je natuurlijk het vakblad Tuin en Park Techniek. Dit blad staat 8x per jaar boordevol nieuwe machines en werktechnieken, testen, vergelijkingen, ervaringen, onderhoud, veiligheid en onderzoek. Met pagina’s vol interessante achtergrondartikelen en mooie foto’s, op luxe stevig papier, bladert het vakblad lekker door en is het goed te bewaren als naslagwerk.

Doelgroep
Het vakblad Tuin en Park Techniek wordt gelezen door gemeenten, hoveniers, dealers, importeurs, greenkeepers, sportveldbeheerders, boomverzorgers, campinghouders en groenloonwerkers.

Snel terugverdiend
Bijna iedere professional in de groensector weet Tuin en Park Techniek op waarde te schatten. Het zorgt ervoor dat je juiste beslissingen kunt nemen voor je bedrijf, gemeente of instelling. Je investeert in de beste en veiligste machines voor jouw bedrijf en je behaalt zo een hoger rendement. Het lezen van Tuin en Park Techniek verdient zichzelf terug.

Start met een Proefabonnement ❯

Reacties zijn gesloten.