Petzl Vertex helm met bevestigingspunten

Alle boomverzorgers zijn bekend met de niet organieke bevestigingen van gehoorbeschermers aan veiligheidshelmen. Al jaren worden hiervoor de dure maar bruikbare metalen klemmen gebruikt waarmee het dragen van de sportieve Petzl helmen in boomverzorgerskringen mogelijk is geworden.
Stierman introduceert nu de nieuwe Petzl Vertex helm met geïntegreerde bevestigingspunten voor gehoorbeschermers. De Vertex voldoet aan de EN12492 en is evenals de huidige Ecrin voorzien van een degelijke kinband. De ventilatieopeningen in de schaal zijn af te sluiten waardoor het draagcomfort optimaal regelbaar is. De Vertex is te voorzien van alle standaard Peltor gehoorbeschermers en vizieren en wordt geleverd in de kleuren rood en wit. Hij is voor 66,50 euro excl. BTW te koop.
Info: Stierman-Zutphen
telefoon (0575) 59 99 99.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.