Tremor schudbeluchter

Een verdichting diep in de bodem oplossen kan met een schudbeluchter. Nieuw in Nederland zijn de Engelse Tremor schudbeluchters voor in de driepunt. Ze zijn er van 1,0 tot 2,2 m werkbreedte met een werkdiepte van 21 tot 35 cm. De 1 m brede versie vraagt een vierwielaangedreven trekker van 20-35 pk, bij de 220 cm brede is een trekker nodig van ongeveer 85 tot 100 pk. De kleinste beluchter weegt 350 kg en kost 9.310 euro; de grootste weegt 1.450 kg en is voor 19.595 euro excl. BTW te koop. De werksnelheid ligt tussen de 0,5 en 1,4 km/h. Een trekker met kruipversnelling is dus nodig. Opties zijn een aantal aanbouwdelen zodat je met de Tremor extra bewerkingen gelijktijdig in een werkgang kunt uitvoeren. Denk daarbij aan het invegen van dressmateriaal en toevoegen drainage materiaal in de sleuven.
Info: VDK Groentechniek, Hellevoetsluis
telefoon (0181) 324606.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.