Eenvoudige Votex Landmaster klepelmaaier

Speciaal voor de semi-professionele gebruiker heeft Votex de Landmaster klepelmaaier gemaakt. De Landmaster is volgens de fabrikant een sterke eenvoudige klepelmaaier voor het maaien van groenbemesters, grasland en landschapsonderhoud. De maaier heeft een zwaar uitgevoerde aandrijving die grote vermogens kan overbrengen. Standaard zijn slagklepels voor de meest uiteenlopende begroeiingen. De rotoras heeft een diameter van 245 mm. De railconstructie voor de hydraulische side-shift is langs de maaibak gelast waardoor deze stijf is en grote belastingen aan kan. Ook zit de maaier hierdoor kort achter de trekker in de hef zodat het zwaartepunt dicht bij de trekker ligt. De Landmaster klepelmaaier is leverbaar in twee werkbreedtes: 275 en 310 cm. De prijzen zijn respectievelijk 5.995 en 6.250 euro excl. BTW.
Info: Votex BV, Heteren
telefoon (026) 479 06 00.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.