Deventer Groen Bedrijf kiest voor duurzaam transport

Vandaag, woensdag 11 maart, is het eerste nieuwe transportmiddel afgeleverd aan Deventer Groen Bedrijf in Deventer. Het betreft een elektrisch aangedreven Alkè transportwagen.
Deventer Groen Bedrijf heeft niet alleen vanuit het milieu en kostenoverweging gekozen voor dit transportmiddel, maar het is ook voor de werknemer een genot om mee te werken. Hij is namelijk compact, wendbaar en kan een zware vracht afval inclusief aanhangwagen vervoeren. Het is een veelzijdige wagen die lichtzoemend zijn weg vindt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.