Wellink Machinetechniek failliet

De rechtbank heeft op 10 maart Wellink Machinetechniek uit Groenlo failliet verklaard. Veertig werknemers staan op straat. Het bedrijf is in 1928 door Bernard Wellink in Zwolle gevestigd als landbouwmechanisatiebedrijf. Vanwege de krimpende agrarische markt heeft het bedrijf enkele jaren geleden het vizier gericht op de productie van bosbouwmachines, waaronder Dutch Dragon houtversnipperaars voor de biomassa. Volgens het bedrijf is het aantal orders de afgelopen maanden sterk gedaald door een lagere houtprijs .

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.