Husqvarna Balance XT draagtuig voor bosmaaiers

Husqvarna heeft het assortiment draagtuigen voor bosmaaiers uitgebreid met de Balance XT, het moet het summum zijn op het gebied van ergonomie. Dit draagtuig is gebaseerd op de TrioBalance waarbij het draagcomfort en ergonomie nog verder is verbeterd.

Bij TrioBalance wordt het gewicht van de bosmaaier verdeeld over schouders, rug en lende. Hierdoor neemt de lichamelijke belasting af en de productiviteit toe. Bij de nieuwe Balance XT zijn een aantal punten verbeterd. Zo is het rugstuk in hoogte verstelbaar waardoor het draagtuig is aan te passen aan iedere lichaamsbouw. De schouderbanden en lenderiem zijn breder wat het draagcomfort verder verhoogd. Verder is de verbinding tussen de schouderbanden en het rugstuk scharnierend gemaakt zodat het draagtuig de bewegingen van het lichaam volgt en het gewicht continu evenredig over het lichaam verdeeld wordt. Daarnaast zijn de koppeling van de lenderiem aan het borstkoppelstuk verplaatsbaar waardoor de druk op de borst verminderd, dit is vooral voor vrouwelijke bosmaaiergebruikers een groot voordeel. De TrioBalance XT zit standaard bij de Husqvarna 355Rx bosmaaier geleverd, maar is ook los verkrijgbaar bij de erkende Husqvarna dealer voor 90,35 euro exclusief btw..

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.