Meer Aquavince machines

Vorig jaar lanceerde J. van Esch, Elco en Nooijen de Aquavince. Deze machine bestrijdt onkruid op (half)verhardingen met een kokend heetwater techniek. De ervaringen zijn zo goed dat er nog drie nieuwe machines zijn gebouwd.

De Aquavince werkt met branders, die het water verwarmen tot het kookpunt, op biologische brandstof. Deze biobrandstof is 100% CO2-neutraal. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de groeiomstandigheden. Als het onkruid onder controle is, zijn twee behandelingen per jaar voldoende. De machine wordt nu onder andere ingezet in de gemeente Best, Heeze-Leende, Beuningen, Wijk en Aalburg, Tilburg, Heusden en ‘s-Hertogenbosch. De frisse kleurstelling is afkomstig van de bedrijfskleuren van de drie initiatiefnemers, Elco Cultuur Technisch Werk uit Gemert, Nooijen Terreininrichting uit Oss en J. van Esch BV uit Cromvoirt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.