Zware Multihog werktuigdrager

Vanuit Ierland is er een nieuwe zware werktuigdrager op het vasteland aangekomen. De Multihog 4WD 90.

Multihog introduceerde de machine op de Agritechnica in Hannover. Het bedrijf heeft er nu vier gemaakt, het doel is 600 per jaar. In de Multihog ligt een 90 pk Yanmar dieselmotor, er komt ook een 60 pk versie. De machine weegt zelf 2.800 kg, totaal beladen gewicht is 6.500 kg. Met de twee groepen hydrostaat is 40 km/h te rijden.
Cabine kantelt
Speciaal is de optionele cabine. Deze kan automatisch 20 graden naar rechts en links kantelen zodat de chauffeur op hellingen recht op zijn stoel blijft zitten. Standaard is zowel voor als achter: een aftakas, 100 liter hydrauliek, 30 l/min en 2 DW en 2 EW ventielen. De machine is 185 cm breed en 340 cm lang. De prijs ligt tussen de 49.000 en 62.500 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.