Case IH en New Holland transporter

New Holland presenteerde op de Agribex een transporter. Eerder deed Case IH dit al in Duitsland op de Agritechnica. Beide kopen deze machine overigens van Club Car.
Een transporter is in. Zo verkopen John Deere en Club Car er heel wat. Logisch is dat ook New Holland zo’n handig transportmiddel in het programma opneemt. Deze betrekt de blauwe fabrikant van het Amerikaanse Club Car. De Rustler 4×4 heeft een 20 pk diesel en kost zo’n 16.000 euro.
Meer kleuren
Eerder lanceerde Case IH al dezelfde transporter op de Agritechnica in het rood. Begin dit jaar was dezelfde Club Car al als een oranje Husqvarna in Zweden gesignaleerd. De Cub Car 4×4 is ook nog in het wit als Bobcat te koop.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.