Zaag- en hakshow op Groene Sector Hardenberg

Tijdens de komende editie van de vakbeurs Groene Sector in Hardenberg kunnen bezoekers genieten van een zaag- en hakshow van Axetreme Team uit Zwolle. Ook kun je nu zelf actief hieraan deelnemen.
De vorige keer demonstreerde het Axetreme Team een zaag- en hakshow en een Stihl-rally voor studenten. Nieuw voor de komende Groene Sector van 5 t/m 7 januari 2010 is dat je op woensdag ook zelf kunt ervaren hoe het is om hieraan mee te doen.
Programma
Dinsdag 5 januari staat in het teken van de European Students Championship in Forestry skills
for Students.en de World Logging Championships. Leden van het Axetreme Team tonen in een
onderlinge wedstrijd hoe het er aan toe gaat tijdens Europese- en Wereldkampioenschappen voor bosarbeiders.
Op de woensdag 6 januari kun je onder begeleiding van ervaren sportzagers zelf ervaren hoe het is om deelnemer te zijn van een zaagwedstrijd. Met een workshop worden de deelnemers geïnformeerd over de onderdelen, de reglementen de te gebruiken gereedschappen en pbm’s.
Op de donderdag 7 januari voert het Axetreme Team verschillende shows op waarbij snelheid, humor en interactie met het publiek de belangrijkste ingrediënten zijn. De onderdelen waarbij geklommen, gezaagd en gehakt wordt, moeten voor het nodige spektakel zorgen.
Voor meer zie www.axetreme-team.nl

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Eerder over: Verzorging
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.