Kleine Lumberjack bomengrijper/knipper

GKB-Machines in Barendrecht heeft een kleinere lumberjack bomen grijper/knipper gemaakt. Was er al een voor graafmachines vanaf 15 ton, de nieuwe kan aan graafmachines vanaf 7 ton.

De kleine Lumberjack is voor het bomen rooien tot 20 cm doorsnede. Dit kan volledig vanuit de kraan. Het werktuig kan door het knipsysteem zowel bomen vellen als hanteren. De grijper blijft bruikbaar als sorteergrijper als je de knipfunctie niet gebruikt. Wil je stammen knippen dan is de knipfunctie direct beschikbaar. Door de zware draaikrans zijn de stammen en takken veilig te hanteren en in nauwkeurig in bijvoorbeeld een versnipperaar te leggen. Het werktuig weegt 650 kg en kost 25.000 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.