Em-mast arm kan links en rechts

Empas uit Veenendaal heeft een hydraulische arm gemaakt waarmee je zowel links als rechts kunt werken. De eerste versie draait nu bij Van Esch Groenvoorziening in Berkel-Enschot.
De Em-mast verreikarm heeft een bereik van 385 cm. Door een hydraulische rotor kun je er snel zowel links als rechts van de machine mee werken. De arm weegt zo’n 190 kg en werkt op de hydrauliek van de werktuigdrager of trekker. Hij heeft vijf functies en kan werken op drie dubbelwerkende ventielen met proportionele bediening. De prijs van de arm is vanaf 15.500 euro.
Van Esch heeft de arm aan een Belos werktuigendrager met een 130 cm Becx heggensnoeier met automatische elektronische-hydraulische vlakstelling van de snoeibak.
Heetwater
De arm heeft Empas overigens gemaakt voor aan hun heetwatermachine, de Multicleaner. In combinatie met een speciaal werktuig, de Boemerang, kan dan gemakkelijk en snel om bomen en palen heen het onkruid bestreden worden. Dit werktuig is voor obstakels tot 35 cm doorsnede. Aan de Em-mast arm zit hiervoor standaard een waterslang.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.