Jacobsen maaiers op WK voetbal 2010

Voor het onderhoud van het gras op het komende wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika heeft de Zuid-Afrikaanse distributeur, CSE Equipment uit Johannesburg, Jacobsen maaiers geleverd.
De Jacobsen maaiers worden gebruikt om de grasmat in drie nieuwe stadions, één bestaand stadion en twee trainingsvelden te onderhouden.
In Rustenburg zal een driedelige Jacobsen Tri-King kooimaaier worden gebruikt. Het bestaande Orlando stadion in Johannesburg, gebouwd in 1959, heeft een facelift van meer dan 22 miljoen euro’s ondergaan. Dit stadion zal als trainingsveld worden gebruikt. Deze velden worden onderhouden met een Jacobsen LF-3800 vijfdelige maaier.
Het Cape Town’s Athlone stadion, de thuisbasis van Western Cape, is met een financiële injectie van meer dan 37,5 miljoen euro omgetoverd tot een trainingsfaciliteit geheel conform de eisen van de Fifa. Ook hier wordt een Jacobsen LF-3800 vijfdelige maaier voor het onderhoud ingezet.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.