Vanderklugt tulp

Onlangs vierde Vanderklugt Groentechniek het vijfjarig bestaan en opende het tevens officieel het nieuwe bedrijfspand in Stellendam. Ter gelegenheid hiervan is er een VANDERKLUGT tulp gedoopt in de kleuren geel met zwart.
De tulp is volgens traditie ‘gedoopt’ met champagne. Op de foto staan links Wouter en Madeleine van der Klugt. Rechts doopt Hans Springeling de tulp met champagne met naast hem de planter/kweker.
Vanderklugt Groentechniek is sinds 2005 importeur van tuin- en parkmachines voor vier doelgroepen: Groentechniek, Begraafplaatstechniek, Transporttechniek en Golfbaantechniek. Exclusief voor de Nederlandse markt voeren ze onder andere de volgende merken: Boki grafdelfmachines, Boki Mobil en Schmitz transporters, Humus vijzelmaaiers, Jo Beau houtversnipperaars, Rapid 1-assige trekkers en Muck Truck motorkruiwagens.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.