Vertidrains tegen 100 mm op WK veld

Het WK voetbal start morgen en de velden liggen er goed bij. Onder meer door Nederlandse Vertidrains penbeluchters. Zo hebben vier van deze machines enkele weken geleden het veld in Pretoria herstelt na een stortbui van 100 mm.
In het Loftus Versfeld Stadium in Tshwane/Pretoria, Zuid Afrika, worden zes wedstrijden van het WK voetbal gespeeld. Enkele weken voor aanvang viel er een stortbui van 100 mm. Het bedrijf Keep It Green zette vier Vertidrain beluchters in met vaste pennen van 12 mm diameter. Het water verdween als sneeuw voor de zon. De grasmat ziet er nu weer prachtig uit laat Stadion manager Hugo Kemp weten

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.