Fliegl perswagen ook voor vuil

Sinds halverwege vorig jaar importeert Wout Hogervorst uit Noordwijkerhout de Fliegl kippers en perswagens. Vooral deze perswagens hebben een aantal specifieke voordelen die goed van pas komen voor verschillende toepassingen binnen de tuin en park sector.
Gebr. van de Putten in Noordwijk gebruikt de Fliegl perswagen ook voor het ophalen van vuil van het strand en voor de lastige klussen in de woonwijken. Voor deze toepassing is er een containerbeladingssysteem en een op afstandbestuurbare laadkraan op de wagen gebouwd. Tussendoor wordt de wagen ook gebruikt voor het transport van zand en compost. Het grote voordeel van de wagen is dat hij de lading kan samenpersen. Hierdoor kan hij de dubbele lading meenemen in vergelijking met een normale kipper. Ook kan de wagen doordat hij niet hoeft te kippen maar zich leegdrukt, lossen in lage ruimtes of op hellend terrein. Ook zijn er toepassingen bekend als wagen bij een maai/zuig combinatie. Fliegl heeft perswagens met een inhoud van 20 tot 50 kuub. Pers je gras dan kan er 30 tot 80 kuub gras in volgens de fabrikant.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.