Pols Zuidland bouwt nieuw

Pols Zuidland, ondermeer importeur van Kioti trekkers en Ransomes tuin en park maaiers, heeft afgelopen vrijdag de eerste paal geslagen voor een nieuwe loods. Daarmee breidt het bedrijf met 1.500 m2 uit.

Sanne en Thijs van der Pols, de kleinkinderen van de huidige directeur en eigenaar Cees van der Pols, mochten de eerste paal slaan. De nieuwe loods komt achter het bestaande bedrijfspand in Zuidland. HDK architecten uit Rotterdam ontwierp de loods die aansluit bij het oude, uit 1998 stammende, pand.
Activiteiten uitbreiden
De opslagloods zorgt er voor dat bestaande activiteiten van Pols uitgebreid kunnen worden. Zo wil Pols het Europese Kioti distributiecentrum dat op het bedrijfsterrein is te vinden vergroten.
In mei 2011 moet de nieuwe loods klaar zijn.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.