Kleine Empas MCP heetwateropbouwunit

Empas uit Veenendaal heeft een kleine versie van hun heetwatermachine gemaakt: de MCP. Deze compacte opbouwunit is speciaal om onkruid op kleine terreinen te bestrijden. Het neemt veel handwerk uit handen.

De MCP is een compacte en eenvoudiger versie van de Multicleaner. Zo is de watertank de helft kleiner en zitten er twee in plaats van drie branders in. Hij weegt met een 700 liter tank 1.100 kg. Voor voertuigen die minder kunnen dragen kan de watertank kleiner. De eerste versie zit op een LM Trac 336. De Boemerang voorop draait mee rond een boom of paal. Prijs van de opbouwmodule is 35.000 euro, de boemerang kost 3.680 euro ex btw.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.