Fischer blazer en zuigers

Er zijn nieuwe bladblazers en bladzuigers in Nederland te koop. Vormec Groentechniek importeert de Duitse Fischer machines.
Deze Duitse fabrikant was voorheen Duits importeur van Votex machines. Er zijn diverse modellen bladblazers leverbaar die zowel via de aftakas als hydraulisch kunnen worden aangedreven. Naast montage op de trekker zijn er mogelijkheden voor montage op een frontcirkelmaaier. Deze typen hebben een luchtopbrengst van 80 tot 300 m3/min. Het kleinste model voor in de driepunt van trekkers vanaf 13 pk kost 2.775 euro.
Het programma van de bladzuigers bestaat uit modellen die je achterop een kiepwagen kunt monteren. Deze worden door een Honda motor aangedreven. Ook zijn dezelfde modellen leverbaar op een transportstel.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.