Stille Husqvarna 122 heggenschaar

Husqvarna lanceert professionele heggenscharen met een nieuwe motor. De 122HD45 en 122HD60 zouden kracht combineren met een laag geluidsniveau.
De heggenschaar 122 is stilste op de markt, weet de fabrikant. Zonder compromis ten aanzien van duurzaamheid en prestaties. Waar een reguliere heggenschaar zo’n 97 decibel produceert, maakt nieuwe 122-serie 93 decibel lawaai. Oftewel een geluidsdruk reductie met ruim 50%. De 21,7cc machines hebben SmartStart. Er is dus weinig kracht nodig voor het starten. Met de automatische terugslagstop trek je nooit meer tevergeefs aan het starterskoord: de machine is altijd klaar voor de start.
Twee modellen
Er zijn twee modellen. De betaalbare 122HD45 heeft een 45 cm lang stalen mes, weegt 4,6 kg en kost 336 euro ex btw. De 122HD60 heeft een iets langer stalen mes en wordt ook geleverd met een functie waarmee de achterste handgreep kan worden aangepast om comfortabel de hegkanten te kunnen trimmen. Deze weegt 4,9 kg en kost 361 euro ex btw.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.