Kleine Aebi CC36 eenasser

Van Aebi is er een nieuwe eenasser. In opvolging van de twee grotere broers, de CC56 en CC66, is er nu ook een CC36.
De machine heeft een vol hydrostatische rijaandrijving met ‘active’ wielbesturing. Met een joystick kun je de vooruit-achteruit bedienen. Het sturen is door de stuurboom te bewegen en/of de bedieningshendels aan de stuurboom te bedienen. Hierin zijn de Aebi CC (combicut) modellen uniek in hun soort met twee besturingsmogelijkheden. De CC36 weegt 155 kg en is minimaal 75 cm breed. Daardoor is hij goed hanteerbaar en manoeuvreerbaar in kleine ruimten. Met het snelkoppelsysteem zijn werktuigen snel aan en af te koppellen. De aandrijving is via een 7, 4 kW (10 pk) Basco-Vanguard motor. Importeur Mars Machines in Gieten heeft nog geen definitieve prijs.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.