Zes John Deere Tuin en Park dealers

Het nieuwe Tuin en Park dealernetwerk van John Deere in Nederland bestaat vanaf 1 maart uit zes grote dealers. Deze hebben op een uitzondering na ook het landbouwdealerschap van John Deere. Persfors – Maréchal doet alleen tuin en park en heeft het grootste gebied.
Het dealernetwerk voor John Deere Tuin en Park bestaat uit de volgende zes dealers: S.J. Staadegaard en zonen, AgriMachines (Vervaet/Stehouwer), Greve, Jan de Winkel, GroeNoord (een samenwerkingsverband van Boersma, Popken en Jansen & Mepplink) en Perfors – Maréchal.
Steunpunt in Horst
Na de beëindiging van het import-contract met Louis Nagel in Nijmegen krijgt John Deere een vestiging in het Limburgse Horst, naast de spuitenfabriek van John Deere. Vanuit dat kantoor stuurt Country Sales Manager Stefan Lutzke een team van 15 medewerkers en de Nederlandse dealers aan. Streven is een totaal marktaandeel van minstens 25 procent in Nederland. “Met verantwoordelijkheid voor grotere rayons realiseren deze dealers schaalvoordelen die hen in staat stellen tot het investeren in en leveren van betere professionele ondersteuning in termen van medewerkers, expertise en bereikbaarheid”, zegt Lutzke in een persbericht. Volgens Lutzke moet de rijtijd van klanten naar hun dealer niet meer dan 30 minuten bedragen. Daarvoor hebben de dealers hun eigen nevenvestigingen in hun gebied.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.