Agrimaster klepelmaaiers verbeterd

De Agrimaster klepelmaaiers zijn verbeterd. De nieuwe generatie is gebouwd volgens een nieuw principe, weet importeur JJ Dabekausen.

Er zijn diverse zaken gewijzigd aan deze nieuwe serie. Zo wordt het gemaaide materiaal nu achter de looprol neergelegd in plaats van voor de rol. De zelfreinigende- en in hoogte verstelbare 194 mm in doorsnee looprol met versterkte ophanging en lagering zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gemaaide materiaal. Door het nieuwe bouwconcept zou minder trekkervermogen benodigd.
Diverse gewassen
Volgens de fabrikant lieten de testen een prima resultaat zien in diverse gewassen zoals grasvelden-, struikgewas en houtopstand tot 7 cm diameter. De Agrimaster klepelmaaiers, zoals de KN, KL, FL en FZ -serie zijn vanaf heden volgens dit nieuwe concept gebouwd. Verkrijgbare werkbreedtes varieren van 130 tot 320 cm.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.