Noremat Bravia 2000 klepelmaaier

De Franse fabrikant Noremat heeft een nieuwe klepelmaaier: de Bravia 2000. Deze is speciaal voor laagzwaartepunttrekkers tot 70 pk. Hij heeft een kort aankoppelpunt waardoor het werktuig dicht op de trekker zit.
De draairichting van de rotor is om te draaien voor gras of houtopslag. Hij maait 186 cm breed en weegt 460 kg. De rotor is 15 cm in doorsnee. Hierop zitten 120 y-klepels. De maaihoogte is in vier posities instelbaar: 5, 8,12 en 15 cm. De wals heeft een doorsnee van zo’n 13 cm. Importeur is de Ecology Group (Votex).
Ook heeft Noremat nieuwe snelwissel klepels voor hoog gras; Fixa Speed XD5. Deze 5 mm messen hangen los is een beugel en geven minder luchtverplaatsing zodat gras niet naar beneden wordt gedrukt voordat het gemaaid wordt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.