Vijf Toro Groundmaster 4010D maaiers voor ‘Concern voor Werk’

De Nieuwstad Emmeloord heeft vijf nieuwe Toro Groundmaster 4010D maaiers aan het Flevolandse bedrijf Concern voor Werk geleverd. Een primeur, want dit zijn de eerste maaiers van dit type in Nederland.

De Toro Groundmaster 4010D met cabine is nieuw. Deze maaier heeft een Kubota dieselmotor van 58 pk, enorme wendbaarheid en een maaibreedte tot 3,35 meter. In de cabine met standaard een luxe stoel, airco, verlichtingset is er goed zicht rondom. De maximale maaisnelheid is 13 km/h en transportsnelheid tot 24 km/h.

Concern voor Werk heeft 1.100 medewerkers en is daarmee de grootste werkgever van Flevoland. Zij biedt werk aan arbeidsgehandicapten en andere groepen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. De afdeling groenvoorziening heeft nu negen Toro-maaiers.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.