Gruendken MAG20.0 trommelzeven

Vermeer Benelux uit het Zeeuwse ‘s-Heerarendskerke is dealer van de MAG20.0 trommelzeven van Gruendken uit Duitse Nottuln. Deze machines worden volledig elektrisch aangedreven. Direct op het net, of via een ingebouwde dieselgenerator.
De machine is uitgerust met universele, bekende componenten. De elektromotoren zijn van SEW en de SPS besturing is van Siemens. De afvoerbanden zijn thermisch verzinkt. Machines zijn zowel stationair als mobiel leverbaar. Er zijn verschillende opties mogelijk zoals een geïntegreerde windshifter, bunkerverhoging en bunkerbewaking. De trommellengte is 5,50 meter en de diameter is 2,00 meter.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.