Benelux Kampioenschap STIHL Timbersports Series

Op 28 en 29 mei is er de Benelux Kampioenschap Stihl Timbersports in het Belgische Sint-Truiden. Bij deze houtsportwedstrijd gaan sporters de strijd aan in zes bijl- en zaagdisciplines.
Het Benelux Kampioenschap Stihl Timbersports is tijdens de Werktuigdagen op het terrein van de SOLV Tuinbouwschool, Diestersteenweg 146 in Sint-Truiden. De toegang tot de Werktuigendagen bedraagt 5 euro. De 16 komen tegen elkaar uit in een kwalificatieronde op 28 mei, waarna er 12 sporters doorgaan naar het eigenlijke Benelux Kampioenschap op 29 mei. Tijdens dit kampioenschap strijden ze om de felbegeerde tickets voor het WK dat op 1 september plaatsvindt in Roermond, Nederland. De presentatie van het evenement is in handen van presentator Peter Preuveneers en de bekende Vlaamse sportpresentator Carl Huybrechts.
Een film van het WK 2010 staat op: http://www.youtube.com/watch?v=s3Yar-7sKfo&feature=related

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.