Gazon maaien met iPhone

Een robotmaaier is een welkom hulpmiddel voor drukke tuineigenaren. Nu wordt het gazon maaien nog gemakkelijker dankzij de nieuwe iPhone app voor de Husqvarna Automower; gratis verkrijgbaar bij de App Store.

Met de nieuwe iPhone app is het gazon te maaien zonder thuis te zijn. Iedere Automower robot gazonmaaier die is uitgerust met een gps communicatie-kit is met deze app op afstand te starten en te stoppen, en zelfs in de gaten te gehouden op het scherm van een iPhone. De app bevat ook een installatiefilmpjes, een brochure van Husqvarna en FAQ’s.

De gps communicatie-kit is verkrijgbaar voor het grootste deel van het Automower assortiment en wordt vanaf 2011 standaard geleverd bij het 260 ACX model. Deze kit bevat ook een diefstal-tracking functie. De locatie van de Automower is via gps te volgen en de communicatie-kit stuurt bij een onverwachte verplaatsing van de robotmaaier een SMS-alarm.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.