Fermex overgenomen door Ecology Group

De Ecology Group versterkt haar productaanbod met Fermex stobbenfrezen. Deze productlijn sluit nauw aan bij de huidige productprogramma’s van Herder en Votex. De fabriek in Middelburg gaat de stobbenfrezen produceren.
IHC Fundex Equipment, onderdeel van IHC Merwede, nam eerder dit jaar het failliete Vermeer Machine Techniek uit Hoofddorp over met het oog op het assortiment hei- en boormachines. De andere productlijnen van Vermeer waaronder Fermex, pasten niet in de strategie van IHC. Voor deze producten werd gezocht naar een passende overnamekandidaat. Deze werd gevonden in Ecology Group die de stobbenfrezen in Middelburg gaat produceren en de distributie zoveel mogelijk gaat integreren in haar bestaande netwerk van dealers en importeurs. Waar mogelijk wordt dit uitgebreid met het dealernetwerk van Fermex.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.