RepAir starter voor reparatiewerkplaats

Bas Rovers uit Lemelerveld heeft de RepAir starter ontwikkeld voor de reparatiewerkplaats. Dit is een starthulp voor machines met trekkoorden en voorkomt schouderblessures.
In reparatiewerkplaats komen werktuigen binnen die slecht of niet starten en waar je eigenlijk altijd een hand te kort komt. Ook kun je last krijgen van de arm of schouder doordat je meestal erg vaak de machine met het trekkoord moet starten. Dit is over met de RepAir starter. Hiermee start je met een druk op de knop een motorzaag, bosmaaier en andere motoraangedreven werktuigen. Je hebt dan de andere hand vrij om het gas te bedienen. Je zet de machine vast, verbindt het trekkoord met de RepAir en met een druk op de knop start de machine. Veilig, gemakkelijk en eenvoudig. Het aantrekkern van het trekkoord gaat via een pneumatisch systeem. Er is lucht nodig van circa 7 bar (normale bedrijfsdrukken) en een ruim bemeten aanvoerslang. De RepAir starter kost 1.750 euro. Een film is te zien op www.youtube.com/watch?v=wyJX5ZZ5jHI.
Voor meer informatie kunt u contact zoeken met Bas Rovers, RMW Lemelerveld; 06-18259502.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.