Ecoflame Combi Compact onkruidverhitter

Weed Control heeft de Ecoflame Combi in compactformaat gemaakt. Hiermee kun je ook onkruid op moeilijke plaatsten met hete lucht bestrijden. De bak kun je draaien voor hoeken en kanten.

De Ecoflame Combi Compact is een klein broertje van de Combi onkruidverhitter. De werking is ongeveer hetzelfde. Stootbranders warmen lucht op en ventilatoren blazen het over het onkruid. Speciaal is dat het de hete lucht zoveel mogelijk hergebruikt. Door deze circulatie van de hete lucht is het gasverbruik per meter erg laag. Bij de kleine versie is wel wat veranderd. Zo zitten de twee stootbranders nu na de hydraulische ventilatoren. Ook is de hete lucht recycling nu andersom. De hete lucht komt namelijk eerst voorin de bak en gaat daarna over de grond naar achteren. Daar wordt het deels afgezogen door de ventilator en hergebruikt. Groot voordeel van hete lucht ten opzichte van branden is dat er nauwelijks brandgevaar is. De Combi Compact werkt 70 cm breed, weegt 175 kg en kost 10.500 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.