BVOR-Demodagen ‘Groen geeft energie’

De Branche Vereniging Organische Reststoffen (BVOR) organiseert op 8 en 9 juni 2011 voor de achtste keer de BVOR-Demodagen. Dit jaar vindt het tweejaarlijks evenement plaats bij Reijnders Groenrecycling in Kelpen-Oler (Limburg).
Verschillende bedrijven demonstreren machines en toebehoren die bij het bewerken en verwerken van groenafval worden gebruikt zoals shredders, verkleiningsmachines, chippers, omzetmachines en zeven. Voor de bezoekers worden beide dagen zowel in de ochtend (10.00 uur) als in de middag (14.00 uur) rondleidingen georganiseerd. Reden om dit jaar voor het thema ‘Groen geeft energie’ te kiezen is omdat deze dubbele boodschap past bij de locatie Reijnders Groenrecycling Enerzijds verwerkt het bedrijf groen tot compost, anderzijds wordt het houtachtig materiaal bewerkt tot biomassa. De Demodagen zijn gratis toegankelijk. Meer informatie via www.bvor.nl

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.