Iseki-import naar Vanderhaeghe; Holder naar De Vor

Hilaire van der Haeghe in Wilrijk (bij Antwerpen) neemt voor ons land de distributie van Iseki over van Vormec in Steenwijk. Van der Haeghe is Iseki-importeur voor België en verzorgt voor een groot deel van Europa de onderdelendistributie van het Japanse merk.

De wijziging is ingegeven door de wens van Iseki om per importeur een groter gebied te bestrijken. Een aantal Vormec-medewerkers dat nauw bij Iseki is betrokken gaat over naar Van der Haeghe, dat voor België ook de trekkermerken Claas, Fendt en Holder importeert. Vormec stopt als gevolg van deze ‘move’ haar afdeling Groentechniek en brengt de import van het Duitse Holder onder bij de T&P-afdeling van het zusterbedrijf De Vor Achterveld, dat ook Kubota importeert. Vormec op haar beurt gaat nauw samenwerken met Valtra-importeur Agritech, die gevestigd is in Steenwijk in hetzelfde pand. Vormec blijft importeur van o.a. de verreikers van Dieci, de landbouwwerktuigen van Maschio-Gaspardo en de voorladers van Hydrac.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.