Nieuwe kleding biedt bescherming tegen insecten

Professionele werkkleding die beschermt tegen teken en andere insecten. HaVeP lanceert haar nieuwe kleding: InsectProtect.

HaVeP InsectProtect voldoet aan gestelde eisen: na 100x wassen op 60°C behoudt de kleding een dubbele hoeveelheid benodigde werkzame stof. Degene die de jas draagt wordt extra beschermd omdat de broekspijpen, mouwen en hals extra afsluitbaar zijn te maken.

Een belangrijke toepassing voor HaVeP InsectProtect is bescherming bieden tegen tekenbeten en het risico op de ziekte van Lyme. Aangezien veel tekenbeten voorkomen tijdens het werk, kan Lyme aangemerkt worden als een nieuwe beroepsziekte.

HaVeP kleding

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.