GroeNoord eerste subdealer van Cat

GroeNoord is sinds 1 september de eerste subdealer van Pon Equipment in de provincie Groningen en Drenthe van Cat compacte machines tot 10 ton. Voor Pon Equipment is dit de aansluiting in de agrarische sector, bij hoveniers en de tuin- en parkbranche.

De agrarische- en de tuin- en park sector behoren tot de doelgroep van GroeNoord. “De machines van Cat vormen voor ons en voor onze klantenkring een goede aanvulling”, zegt Algemeen directeur van GroeNoord, Menko Boersma. “Daarnaast past het merk Cat ook bij John Deere. Het merk waar we ook dealer van zijn.”

Algemeen directeur van Pon Equipment, Jacco Gersie: “Wij zijn ontzettend blij met GroeNoord als eerste officiële subdealer. Het versterkt onze aanwezigheid in de agrarische sector”.

Het subdealerschap is voortgekomen uit een samenwerking tussen GroeNoord en Pon Equipment. Pon Equipment heeft een servicevestiging in Beilen en GroeNoord sluit hierbij aan. Hierdoor wordt het servicenetwerk uitgebreid in Noord Nederland met de zes vestigingen van GroeNoord in Groningen, Dalen, Oude Pekela, Oldehove, Smilde en Zijldijk. Het is voor Pon Equipment de eerste keer dat ze een machinelijn onderbrengen bij een andere partij.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.