Veilig snoeien met handschoen van Electrocoup

Veiligsnoeien_ElectrocoupDe kans dat een snoeischaar van Electrocoup per ongeluk een vinger afknipt is nul. Als de gebruiker tenminste de speciale veiligheidshandschoen draagt.

In de handschoen van Electrocoup is metaaldraad verwerkt. Als een vinger in deze handschoen zich tussen de beide bekhelften bevindt, bijten ze niet door. Het magnetisch veld tussen de beide delen registreert dat er metaal tussen zit en het knipcommando wordt niet omgezet in een actie. Dat is ook het geval als er stukje draad of een ander stuk metaal in de bek komt. Deze kan daardoor ook niet beschadigd raken.

De snoeischaren van Electrocoup zijn niet nieuw; ze zijn al lange tijd in Nederland op de markt. Toch vinden ze toenemend erkenning nu steeds meer merken en leveranciers zich op de markt van het elektrisch aan­gedreven gereedschap begeven. Elektrisch snoeien raakt ingeburgerd. Electrocoup is afkomstig van het Franse bedrijf Infaco dat in 1985 de eerste elektrische snoeischaar op de markt bracht. Het jongste model is de F3010. Samen met de ruggedragen accu komt deze schaar op 1.470 euro exclusief btw. Eén lading is goed voor een ruime dag knipplezier. Delta Enterprises in Zelhem is de importeur.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

2 Reacties op Veilig snoeien met handschoen van Electrocoup

 1. Avatar Joost Wensma schreef:

  in het artikel over de veilige handschoen mis ik een link naar een bedrijf die deze handschoenen kan leveren. Weet u misschien meer.
  hartelijk dank.
  joost wensma

  • Jasper Lentz Jasper Lentz schreef:

   Beste meneer Wensma,

   in het bericht staat in de laatste zin dat Delta Enterprises in Zelhem de importeur is. Het bedrijf huisvest aan de Melkweg 6, 7021PD Zelhem. Succes!

   Met vriendelijke groeten,
   Redactie Tuin en Park Techniek